Ustvarjamo boljšo fotografijo

SMO CASARSATINTA PROFESIONALNI FOTOGRAFSKI STUDIO.

Dolgoletne izkušnje, ter znanje združujemo s svežim stilom. S kreativno direkcijo vas usmerjava in poskrbiva za brezhibno končno fotografijo.

 

IRENA TINTA

DIREKTOR   FOTOGRAF

S fotografijo se ukvarjam 10 let. Ob Valentinu, mojem življenskem sopotniku, enkratnem in talentiranem fotografu, sem svojo željo po znanju nadgrajevala zelo hitro. Post-produkcija je moja velika strast, katero obožujem prav toliko, kot delo za objektivom. S fotografskim studijem je uresničena velika želja, zato se veselim prav vsake nove zgodbe, ki bo ustvarjena in zapisana skozi nase fotografije.

VALENTIN CASARSA

KREATIVNI DIREKTOR   FOTOGRAF

Vizualni mediji so me vedno privlačili. Fotografska in video produkcija še toliko bolj zaradi njunih zmožnosti pripovedovanja in hitrega čustvenega vpletanja. Svojo strast do dela redno postavljam v fazo miselne ustvarjalnosti in kreativne izvedbe ter svojo vlogo prepletam med kreativno direkcijo in fotografsko izvedbo. Po dolgoletnih izkušnjah dela širom po svetu je prišel čas, da moja strast najde dom. CasarsaTinta foto studio je zgodba, ki jo piševa z Ireno z namenom, da ustvarjava boljšo fotografijo.

STUDIO

CasarsaTinta-foto studio-panorama3-web

Pišite nam

Na vsa vprašanja Vam odgovorimo z veseljem.

Pogoji sodelovanja

Pot do nas

MIREN 129a,
5291 Miren,
Slovenija

KLIK NA ZGORNJI GUMB
VAS VODI NA GOOGLE MAPS

Irena

Valentin

© CASARSA TINTA FOTO STUDIO — 2021. VSE PRAVICE PRIDRŽANE. SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA